[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Latin: Betula pubescens
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Engelsk: Young birch leaves
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-archive» color=»Accent-Color»]
Holdbarhet: 1 uke
[/text-with-icon]
[/one_half]
[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-exclamation-circle» color=»Accent-Color»]
Forpakning: Beger à 0,6 liter
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-balance-scale» color=»Accent-Color»]
Nettoinnhold: 30 gram
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»steadysets-icon-clock» color=»Accent-Color»]
Merknad: Bør ikke brukes i for store mengder til bjøkeallergikkere
[/text-with-icon]
[/one_half]
Kun registrerte brukere kan se pris og bestille.
Registrer deg idag
Lukt og smak
01
» icon_iconsmind=»iconsmind-Quill» min_height=»400″]Lukter lite, smaker bittert med vårsmak.[/nectar_flip_box]
Matlaging
02
» icon_iconsmind=»iconsmind-Environmental-3″ min_height=»400″]Bjørkeblader er fine å fermentere, syltes, kandiseres eller brukes friske. Kan også brukes til å lage en god te. Et annet tips er å lage bjørkesalt. Bland bjørkeblader og salt og tørk på 60 grader. Nydelig til kjøtt.[/nectar_flip_box]
Sesong
03
» icon_iconsmind=»iconsmind-Aquarius-2″ min_height=»400″]Begynnelsen av mai. Kort sesong[/nectar_flip_box]