Slik bestiller du vill mat fra oss

Er du en restaurant som ønsker å bestille vill mat fra Trøndelag Sankeri AS? Trykker du på knappen under vil du se vårt utvalg, sesongkalender og hvilke vekster som er tilgjengelig akkurat nå. Registrer deg på Dagens.Farm for å bestille.

Bestillingene må plasseres innen søndag 23:59 for å få utlevering påfølgende uke.

Kom i gang her

Bærekraftig mat

Maten vi levere krever ikke nedbygging av natur, bruk av kjemikaler eller endring av jordsmonn.

Unike smaker

Sankede råvarer byr på kraftige og nye smaker som er en del av vårt naturlige smaksbilde.

Mattrygghet

Vi følger krav fra mattilsynet om matsikkerhet og ivaretar krav til kjøling, hygiene og merking.

Stort sortiment

Vi tilbyr ca. 250 forskjellige produkter og leverer mangfoldet som kan høstes bærekraftig.

Vi leverer

Skarlagen vårbeger Sarcoscypha austriaca Foto: Jim-Andre Stene

Soppriket

Vi sanker ca. 100 forskjellige arter sopp som kun kan vokse vilt i naturen i symbiose med trær. Soppen er kontrollert av soppsakkyndige.

Planter

Vi sanker ca. 150 ulike typer smakfulle planter som kan brukes til  salater, garnityr, grønnsaker, infusjoner, krydder og masse mer.

Bær

Vi sanker ca. 35 ulike typer bær, kongler, frukter og frø som gir nye smaker som skiller seg fra tradisjonelle dyrkede bær og importerte krydder.

Tang & tare

Vi sanker ca. 15 ulike typer alger som kan brukes på forskjellige måter. Dette er havets grønnsaker som er salte og rike på umami.

Kundeomtaler & samarbeidspartnere

Einer

«Jim-Andre, med sin enorme kunnskap og entusiasme, har vært en enestående ressurs for oss og har bidratt stort til å berike menyen på restauranten vår med ville vekster vi ellers ikke ville funnet»

Svein Trandem
Kjøkkensjef, Einer

Kalas & Canasta

«Jim er et fantastisk leksikon. Han har vist meg flere sorter sopp og ville vekster enn jeg har lært i mine andre år på kjøkken sammenlagt.»

Tor Nilssen
Kjøkkensjef, Kalas & Canasta

Troll

«Trøndelag Sankeri har alt du kan drømme om og det du ikke visste du drømte om fra skog og fjære»

Lars Laurentius Paulsen
Kjøkkensjef, Troll