Bli med oss på tur

Private kan bli med oss på tur eller kurs der vi legger alle våre arrangement på facebook og på hoppla. Er du en bedrift, lag og forening eller gruppe, se vår oversikt over pakker over hva vi kan tilby. For reiselivet har vi egne eventer. Ta kontakt om det er noe vi kan bistå med.

Våre opplevelser

Er du en privatperson, bedrift, eller reiselivsbedrift?Nedenfor er våre opplevelser og tilbud.

Utviklende

Lær om ville arter i naturen. Vi deler våre tips fra restaurtbransjen hvordan vekstene på best måte kan benyttes i matlaging.

Innsikt

Åpne øynene og opplev naturen på en helt ny måte med oss. Naturen er den perfekte produsenten. Vi viser hvorfor.

Meningsfult

Sanking er meningsfullt! Høsting av naturen tilfredsstiller mange grunnleggende instinkter og gjør deg mer selvforsynt av mat.

Aktiverende

Aktivert alle sansene dine!  Du får se, høre, smake, lukte og ta på naturen. Når alle sansene er aktivert blir opplevelsen forsterket.

Kundeomtaler & samarbeidspartnere

Trondheim hagelag

For en formidlingsevne! Det var stor stemning da Trondheim hagelag hadde en lærerik og inspirerende kveld om spiselige vekster i naturen og i hagen med Jim Andre Stene.

Trude Gry Haram Skylstad
Styret, Trondheim hagelag

Det norske hageselskap

Bula Neobistro

"Som kokk og restauratør er det fantastisk gøy å kunne ta med seg sine
ansatte ut på tur med Trøndelag Sankeri. Det å få være med Jim på
sopptur eller en tur hvor vi sanker andre ville vekster er alltid
lærerikt og spennende. Det gir en skikkelig boost for oss som
fagpersoner å få være med ut i naturen, plukke spennende råvarer og få
påfyll av kunnskap.

Det må også sies at Trøndelag Sankeri har klart å profesjonalisere
sankevirksomheten på en måte jeg har drømt om i mange år. Det er en
magisk følelse å kunne bestille ville vekster rett fra skogen og inn på
kjøkkenbenken.

Noe av det mest inspirerende vi har vært med på er en sanketur hvor vi
ente opp med å lage en smaksrik salat av alle råvarene vi hadde plukket
sammen på turen. Vekster fra skog og fjære ble vendt opp i en digg
sennepsvinaigrette som vi gaflet grådig i oss på en benk ute i skogen.
Et minne vi alle husker godt og som ikke minst ga oss påfyll av
inspirasjon som vi tok med oss tilbake til kjøkkenet på Bula.
Opplevelsene med Jim og Trøndelag Sankeri er alltid innholdsrike,
profesjonelle og spennende. Kan anbefale de på det varmeste.

Reneè Fagerhøi
Daglig leder, Bula Neobistro

Bula Neobistro

Up Norway

The first time we sent our guests foraging with Jim-André, the feedback we got was ‘Everyone should have a Jim-André in their lives'. His speciality is finding edible wild herbs, vegetables and mushrooms harvested from land and sea.

Torunn Tronsvang
Daglig leder, Up Norway