For bedrifter
Våre opplevelser
Restauranter, bedrifter og privatpersoner kan bli med på en kunnskapsrik reise for å lære mer om spiselige ville vekster. Vi arrangerer turer, kurs og foredrag skreddersydd for dere igjennom hele året.
Scroll for å se våre opplevelser
Foredrag: Tang og tare som havets grønnsak.
Varighet: 2 Time
Pris: 5000.-
I foredraget tang og tare som havets grønnsak vil dere se og lære om 10 arter som vokser langs den norske kystlinjen. Hver art vil bli presentert med en metode å benytte tangen til matlaging.
Foredrag: Ville smaker fra naturen
Varighet: Ca. 2 timer
Pris: 5000.-
Inspirasjonsforedrag om smaker, bærekraft og sanking. Hvilke smaker importeres med stort klimaavtrykk som finnes gratis i naturen rundt oss? I dette inspirasjonsforedraget tar vi med dere på en reise for å vise av bredden av smaken av norsk natur og naturens funksjon som matprodusent.
Nyttevekstsafari
Sesong: Mai-August
Tid: ca. 3 timer
Pris: 5000.-
Bli med på tur for å se, lære, lukte, smake og høre naturen. Vi guider dere igjennom alt som er spiselig på veien og deler våre tips hvordan vekstene kan plukkes trygt og benyttes hjemme på kjøkkenet.
Soppsafari
Sesong: August-Oktober
Varighet: Ca. 5 timer
Pris: 6000.-
Vi drar i skogen og opplever soppsrikets verden. Vi er soppsakkyndige med høy kunnskap om hvilke sopper som er spiselig. Vi deler gledelig vår kunnskap og målet er å vise av skogen som en spennende matprodusent på sopp.
Fjæresafari
Sesong: Juli-August
Varighet: Ca. 3 timer
Ned i fjæra er det svært mange spisende vekster, skjell, snegler, tang og tare. Vi gjennomfører en safari og ser på det spiselige fjæra har å by på.
Kurs i tang og tare
Varighet: Ca. 6 timer.
Sesong: April- Mai
Vi kommer til deres bedrift og lærer bort 14 arter med tang og tare. Vi avslutter kurset med å dra samlet ned i fjæra for å sanke å se en del av artene i naturen.
Fyll ut skjema så kontakter jeg deg
Velg den opplevelsesturen som er interessant for deg, så kontakter vi deg for ytterligere informasjon og pristilbud.