For bedrifter

Våre opplevelser

Restauranter, bedrifter og privatpersoner kan bli med på en kunnskapsrik reise for å lære mer om spiselige ville vekster. Vi arrangerer turer, kurs og foredrag skreddersydd for dere igjennom hele året.


Scroll for å se våre opplevelser

Foredrag: Tang og tare som havets grønnsak.

Varighet: 2 Time
Pris: 5000.-

I foredraget tang og tare som havets grønnsak vil dere se og lære om 10 arter som vokser langs den norske kystlinjen. Hver art vil bli presentert med en metode å benytte tangen til matlaging.

Kontakt meg for booking

Foredrag: Ville smaker fra naturen

 

Varighet: Ca. 2 timer
Pris: 5000.-

Inspirasjonsforedrag om smaker, bærekraft og sanking. Hvilke smaker importeres med stort klimaavtrykk som finnes gratis i naturen rundt oss? I dette inspirasjonsforedraget tar vi med dere på en reise for å vise av bredden av smaken av norsk natur og naturens funksjon som matprodusent.

Kontakt meg for booking
Bekkekarse Cardamine amara Foto: Jim-André Stene

Nyttevekstsafari

Sesong: Mai-August
Tid: ca. 3 timer
Pris: 5000.-

Bli med på tur for å se, lære, lukte, smake og høre naturen. Vi guider dere igjennom alt som er spiselig på veien og deler våre tips hvordan vekstene kan plukkes trygt og benyttes hjemme på kjøkkenet.

Kontakt meg for booking

Soppsafari

Sesong: August-Oktober
Varighet: Ca. 5 timer
Pris: 6000.-

Vi drar i skogen og opplever soppsrikets verden. Vi er soppsakkyndige med høy kunnskap om hvilke sopper som er spiselig. Vi deler gledelig vår kunnskap og målet er å vise av skogen som en spennende matprodusent på sopp.

Kontakt meg for booking

Fjæresafari

Sesong: Juli-August
Varighet: Ca. 3 timer

Ned i fjæra er det svært mange spisende vekster, skjell, snegler, tang og tare. Vi gjennomfører en safari og ser på det spiselige fjæra har å by på.

Kontakt meg for booking
Strandstjerne Foto: Jim-Andre Stene Strandstjerne Foto: Jim-Andre Stene

Kurs i tang og tare

Varighet: Ca. 6 timer.
Sesong: April- Mai

Vi kommer til deres bedrift og lærer bort 14 arter med tang og tare. Vi avslutter kurset med å dra samlet ned i fjæra for å sanke å se en del av artene i naturen.

Kontakt meg for booking
Grisetangdokke Vertebrata lanosa Foto: Jim-André Stene

Fyll ut skjema så kontakter jeg deg

Velg den opplevelsesturen som er interessant for deg, så kontakter vi deg for ytterligere informasjon og pristilbud.