Nedenfor er en liste over opplevelsesturer vi arrangerer. Velg din sesong.
Opplevelsesturer
Tang og tare
Lær mer om havets spiselige grønnsak. Vi ser på de 14 mest vanlige tangartene som er populære både i det japanske og norske kjøkkenet.
Nyttevekster
Lær mer om det som før i tiden ble kalt for ugress. Her vil vi se nærmere på det ville vi ser i veikanter, eng og gressmark. Våren er en herlig tid der salaten spirer vilt omkring oss.
Strandplanter
Fjæra har sitt eget liv med egne strandplanter som er svært populære på kjøkkenet. Mange av de er litt salte crispy bladgrønnsaker og andre er smaksrike urter.
Sopp basis
Her vil vi ta turen i skogen å se på de enkleste og mest anvendelige matsoppene. Ta steget fra kantarell og lær piggsopp, steinsopp, traktkantarell og mange av de andre litt enklere matsoppene
Sopp gouremet
Denne soppturen er anbefalt for litt viderekommende og de som har vært med på sopp basis. Her vil vi se nærmere på de mest eeksklusive soppene som risker, kremler og musseronger og mange mange fler
På bærtur!
Dette kurset tar deg igjennom de forskjellige bærene som er spiselige. Her vil dere lære mer om de utradisjonelle bærene som svarthyllbær, tindved og svartsurbær som noen eksempler.