[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Latin: Sarcoscypha austriaca
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Engelsk: Scarlet elfcup
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-archive» color=»Accent-Color»]
Holdbarhet: 1 uke
[/text-with-icon]
[/one_half]
[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-exclamation-circle» color=»Accent-Color»]
Forpakning: Løsvekt
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-balance-scale» color=»Accent-Color»]
Nettoinnhold: 1000 g
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»steadysets-icon-clock» color=»Accent-Color»]
Merknad: Grovrenset i skogen. Er en art som det tar litt tid å rense. Beste metode er å skrape forsiktig av med en kniv. Om man ikke har tid å rense så leverer vi også renset.
[/text-with-icon]
[/one_half]
Kun registrerte brukere kan se pris og bestille.
Registrer deg idag
Lukt og smak
01
» icon_iconsmind=»iconsmind-Quill» min_height=»400″]Lukter lite, smaker sopp.[/nectar_flip_box]
Matlaging
02
» icon_iconsmind=»iconsmind-Environmental-3″ min_height=»400″]Skarlagen vårbeger kan stekes som vanlig sopp, syltes eller fermenteres. Denne vakre soppen mister ikke sin skarlagenrøde farge ved varmebehandling[/nectar_flip_box]
Sesong
03
» icon_iconsmind=»iconsmind-Aquarius-2″ min_height=»400″]Sesongen starter ofte i slutten av mars når snøen smelter og naturen gjør klar til vår. Om det er nok nedbør i perioden varer sesongen ut april.[/nectar_flip_box]