[one_half animation=»fade-in» delay=»»]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]

Latin: Cladonia stellaris

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]

Engelsk: Reindeer lichen

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-archive» color=»Accent-Color»]

Holdbarhet: 1 år

[/text-with-icon]

[/one_half]

[one_half animation=»fade-in» delay=»»]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-exclamation-circle» color=»Accent-Color»]

Forpakning: Pose á 25cm*35cm

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-balance-scale» color=»Accent-Color»]

Nettoinnhold: 50g

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»steadysets-icon-clock» color=»Accent-Color»]

Merknad: Må forvelles før bruk om den brukes fersk. 50g tørket tilsvarer ca 5 liter kvitkrull. Tidligere levert i 5 liter bokser men endret til poser for å spare plass.

[/text-with-icon]

[/one_half]


Kun registrerte brukere kan se pris og bestille.
Registrer deg idag

[nectar_flip_box image_url_1=»3645″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#ededed» text_color_2=»dark» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-left» front_content=»

Lukt og smak
01

» icon_iconsmind=»iconsmind-Quill» min_height=»400″]Smaken er lett bitter og søt, med toner av jord og skog.[/nectar_flip_box]

[nectar_flip_box image_url_1=»3524″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#f7f7f7″ text_color_2=»dark» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-right» front_content=»

Matlaging
02

» icon_iconsmind=»iconsmind-Environmental-3″ min_height=»400″]Om reinlaven skal brukes uten behandling, må den forvelles før bruk. Reinlav passer til fritering først og fremst for å få et crispy innslag til retten. En annen populær metode er å dyppe den i blod for å få en herlig rød farge. Den kan også stekes, kandiseres eller karamelliseres.[/nectar_flip_box]

[nectar_flip_box image_url_1=»3644″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#f9f9f9″ text_color_2=»dark» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-left» front_content=»

Sesong
03

» icon_iconsmind=»iconsmind-Aquarius-2″ min_height=»400″]Reinlav plukkes hele året og tørkes. Kan i perioder være utsolgt. Spesielt på vinteren om det er mye snø og høy etterspørsel.[/nectar_flip_box]

Privacy Preference Center