[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Latin: Cladonia stellaris
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]
Engelsk: Reindeer lichen
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-archive» color=»Accent-Color»]
Holdbarhet: 1 år
[/text-with-icon]
[/one_half]
[one_half animation=»fade-in» delay=»»]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-exclamation-circle» color=»Accent-Color»]
Forpakning: Pose á 25cm*35cm
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-balance-scale» color=»Accent-Color»]
Nettoinnhold: 50g
[/text-with-icon]
[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»steadysets-icon-clock» color=»Accent-Color»]
Merknad: Må forvelles før bruk om den brukes fersk. 50g tørket tilsvarer ca 5 liter kvitkrull. Tidligere levert i 5 liter bokser men endret til poser for å spare plass.
[/text-with-icon]
[/one_half]
Kun registrerte brukere kan se pris og bestille.
Registrer deg idag
Lukt og smak
01
» icon_iconsmind=»iconsmind-Quill» min_height=»400″]Smaken er lett bitter og søt, med toner av jord og skog.[/nectar_flip_box]
Matlaging
02
» icon_iconsmind=»iconsmind-Environmental-3″ min_height=»400″]Om reinlaven skal brukes uten behandling, må den forvelles før bruk. Reinlav passer til fritering først og fremst for å få et crispy innslag til retten. En annen populær metode er å dyppe den i blod for å få en herlig rød farge. Den kan også stekes, kandiseres eller karamelliseres.[/nectar_flip_box]
Sesong
03
» icon_iconsmind=»iconsmind-Aquarius-2″ min_height=»400″]Reinlav plukkes hele året og tørkes. Kan i perioder være utsolgt. Spesielt på vinteren om det er mye snø og høy etterspørsel.[/nectar_flip_box]