[one_half animation=»fade-in» delay=»»]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]

Latin: Filipendula ulmaria

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-globe» color=»Accent-Color»]

Engelsk: Meadowsweet 

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»icon-archive» color=»Accent-Color»]

Holdbarhet: 1 år

[/text-with-icon]

[/one_half]

[one_half animation=»fade-in» delay=»»]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-exclamation-circle» color=»Accent-Color»]

Forpakning: Beger à 0,28 liter

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»fa fa-balance-scale» color=»Accent-Color»]

Nettoinnhold: 30g

[/text-with-icon]

[text-with-icon icon_type=»font_icon» icon=»steadysets-icon-clock» color=»Accent-Color»]

Merknad: Ingen bivirkninger ved inntak av moderate mengder. Forsiktighet må utvises av personer som er overfølsomme for salisylater eller opplever allergiske reaksjoner ved bruk av asprin. [/text-with-icon]

[/one_half]


Kun registrerte brukere kan se pris og bestille.
Registrer deg idag

[nectar_flip_box image_url_1=»16003″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#00737e» text_color_2=»light» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-left» front_content=»

Lukt og smak
01

» icon_iconsmind=»iconsmind-Quill» min_height=»400″]Lukter floralt, marsipan og nyslått høy. Smaker som minner om mandel og marsipan.[/nectar_flip_box]

[nectar_flip_box image_url_1=»3507″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#012f3f» text_color_2=»light» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-right» front_content=»

Matlaging
02

» icon_iconsmind=»iconsmind-Environmental-3″ min_height=»400″]Dessertkrydder som egner seg til infusjoner, bakst, desserter, puddinger, is, te, kambucha. Et lite tips kan være å blande mjødurtblomsten med sukker for å få en form for vanniljesukker. Mer spennende smak, lukt og farge.[/nectar_flip_box]

[nectar_flip_box image_url_1=»16004″ bg_color=»#0a0a0a» bg_color_overlay=»true» text_color=»light» icon_family=»iconsmind» icon_color=»accent-color» bg_color_2=»#de9f29″ text_color_2=»light» h_text_align=»center» v_text_align=»center» flip_direction=»horizontal-to-left» front_content=»

Sesong
03

» icon_iconsmind=»iconsmind-Aquarius-2″ min_height=»400″]Sankes mellom 20 Juni og ut juli. Leverer mest ferskt i sesong, men overskuddet tørkes.[/nectar_flip_box]

Privacy Preference Center